Over AFAS

Hey, hallo! Wil je ons beter leren kennen?

Dit is AFAS: Een écht familiebedrijf uit Mechelen

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf en dat merk je ook in onze Belgische cultuur. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden. Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Feiten & Cijfers

1

Een écht familiebedrijf uit Mechelen

500

Blije medewerkers in dienst en 35 in Mechelen

9,4

Gemiddelde cijfer voor klantvriendelijkheid.

390

Partners & experts in ons netwerk.

11.326

Bedrijven die met onze software werken.

29

Gemiddelde leeftijd van alle medewerkers.

Zo werkt AFAS: Van HR tot controlling & procesbeheer.

AFAS inspireert beter ondernemen. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. Wij doen zeker niet alles goed, maar denken jou heel goed te kunnen inspireren met alle dingen die we wel gewoon doen. Benieuwd hoe we bij AFAS werken? Daar zijn we graag transparant in. Op www.zowerktafas.be vind je hoe onze CEO, controlling, de AFAS Foundation, HR, marketing, procesbeheer, sales en support te werk gaan. Regelmatig geven zij ook gratis inspiratiesessies. Je bent altijd van harte welkom.

AFAS in de praktijk zien?

Kom met ons in contact

Heb je nog vragen na het lezen van de brochure? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de software van AFAS in jouw specifieke situatie? Onze medewerkers staan voor je klaar!

Chat: Korte vraag? Chat met een van onze medewerkers.

Telefoon: 015 - 28 19 10

Afspraak maken? We komen graag bij je langs.